Birkozó-vb: a hétfői nap sem hoz sikert a magyar indulók számára

A harmadik versenynap sem indult jól magyar szempontból a budapesti birkózó-világbajnokságon, írja az MTI. Az ukrajnai születésű, de itt élő 21 éves Asarin Roman a vigaszágon kikapott és kiesett, a 70 kilóban érdekelt Lukács Norbert pedig a selejtezőben szenvedett vereséget.

A beszámolók szerint a 65 kilósok közt induló Asarin vasárnap kiválóan küzdött a későbbi döntős indiai Bajrang Bajrang ellen, így abban lehetett bízni, hogy képes lehet legyőzni a dél-koreai Li Szeung Csult. De ez nem jött össze. 

Lukács Norbert nem volt szerencsés a sorsolásnál: a selejtezőben rögtön az örmények világ- és Európa-bajnokát, Devid Szafarjant kapta ellenfélül. Stabilan kezdett a beszámoló szerint, de Szafarjan földre vitte. Lukács még a keddi vigaszágban bízhat.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.