Megszólalt Fluor: Megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra

bulvár
2018 október 22., 03:22

Pénteken adott ki közleményt a Wellhello zenekara arról, hogy odáig mérgesedett a viszony Fluor Tomival, hogy otthagyják a produkciót. Vasárnap a megmaradt stáb állt ki Diazék mellett és közölték: már össze is jött az új produkció, lelkesen próbálnak. A zenekarcseréről eddig hallgattak, most a Blikknek nyilatkozott először Fluor és kijelentette:

"Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom."

Szerinte az üzenetet inkább úgy jellemezné, "mint egy zenészek közti, felfokozott hangulatú kifakadás." Fluor állítja, hogy nem hallott arról, hogy volt zenésztársa a rendőrségnél tett feljelentést sms-e miatt. 

"Erről a bejelentésről engem senki sem értesített, kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségtől,"

mondta. Szerinte a feszültség egy éve lappangott a zenekarban.

"Nem csodálkozom, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.