Megszólalt Fluor: Megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Pénteken adott ki közleményt a Wellhello zenekara arról, hogy odáig mérgesedett a viszony Fluor Tomival, hogy otthagyják a produkciót. Vasárnap a megmaradt stáb állt ki Diazék mellett és közölték: már össze is jött az új produkció, lelkesen próbálnak. A zenekarcseréről eddig hallgattak, most a Blikknek nyilatkozott először Fluor és kijelentette:

"Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom."

Szerinte az üzenetet inkább úgy jellemezné, "mint egy zenészek közti, felfokozott hangulatú kifakadás." Fluor állítja, hogy nem hallott arról, hogy volt zenésztársa a rendőrségnél tett feljelentést sms-e miatt. 

"Erről a bejelentésről engem senki sem értesített, kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségtől,"

mondta. Szerinte a feszültség egy éve lappangott a zenekarban.

"Nem csodálkozom, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.