Weber: A tudomány szabadságát megkérdőjelező intézkedések és az NGO-k magyarországi helyzete aggodalommal tölt el bennünket

A Magyar Időknek nyilatkozott Manfred Weber, az EPP parlamenti frakcióvezetője. Kijelentette: "az Európai Néppárt számára nincs fontosabb az alapelveknél, ezért a tudomány szabadságát megkérdőjelező intézkedések és az NGO-k magyarországi helyzete aggodalommal tölt el bennünket: 

ez az oka annak, hogy a néppárt többsége elfogadta a Sargentini-jelentést. Mindazonáltal olyan embernek tartom magam, aki teljes mértékben tiszteletben tartja, hogy Orbán Viktor Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnöke, éppen ezért abban vagyunk érdekeltek, hogy párbeszéd útján rendezzük a nézeteltéréseket."

A néppárt 21. Vallásközi dialógus című konferenciá­ján a kormánypárti lapnak Weber beszélt arról is, hogy "teljesen nyilvánvaló, hogy az EU komoly válságba került, ahogyan az is, hogy a májusban esedékes választások tétje az európai identitás meghatározása lesz."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.