„Megvették a lelketek, szátok lett a seggetek” - ordították a Hír Tv stábjának a Jobbik tüntetésén

POLITIKA
2018 október 23., 18:20
comments 377

Válogatott rigmusokkal szidták a Hír Tv bejelentkezni próbáló stábját a Jobbik tüntetésén, a Kunigunda útján, az MTVA székházánál. Bár a csatorna a tavaszi kampányban még baráti viszonyban volt a párttal, de mivel a nyáron Simicska Lajos kezéből visszakerült a Fidesz holdudvarába, most újra olyan lett a hangulat, mint 2014-ben a Fidesz-székháznál. Erre a váltásra utalhatott a „megvették a lelketek/szátok lett a seggetek” skandálás is.

photo_camera A helyszínen nagy volt a rendőri készültség Fotó: Halász Júlia/444

A stábnak végül nem sikerült bejelentkeznie a helyszínről. A jobbikosok pedig megindultak a Lendvay utcai Fidesz-székház felé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.