link Forrás

Orbán: Kisebbségbe akarják szorítani az európai őslakosokat

POLITIKA
2018 október 23., 15:06
comments 602

Orbán Viktor ünnepi beszédei évek óta nagyon hasonlóan alakulnak: az első felében történelmi emlékezés van, a másodikban pedig EU-ellenes propaganda. Így volt ez most is, amikor az 56-os forradalom kitörésének 62. évfordulóján tartott beszédet a Terror Háza múzeum előtt, az Andrássy úton.

Orbán Viktor int.
photo_camera Orbán Viktor int. Fotó: botost/444.hu

Beszéde a jövő májusi EP-választásra futott ki, és ahogy 2010 óta minden választás előtt, úgy most is apokalipszist jósolt arra az esetre, ha nem a Fidesz nyer. A tét ezúttal az európai nemzetek túlélése lett.

Leleplező

Orbán szerint van egy „brüsszeli élcsapat”, akik az EU-s intézményeket most irányítják, és vannak „társaik”, akik hatalmon vannak egyes európai országokban, és ez a társaság szövetséget kötött a „multinacionális erőcsoportokkal” és a „pénzügyi spekulánsokkal”, hogy felszámolják az európai nemzeteket, és egy multikulturális európai birodalmat építsenek, ami „Soros György Paradicsoma” volna.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Ezek az erők tudatosan engedték be a migránsokat Európába, főleg katonakorú férfiakat, pedig volt rendőri és katonai erejük a visszaverésükre, de direkt nem használták. Azért nem használták, hogy az európai nagyvárosokban az őslakosok kisebbségbe kerüljenek, mert akkor egy kevert népességű kontinenst könnyebben irányíthatnak majd. Ezek az erők azt is akarják, hogy a terrortámadások mindennaposak legyenek, és ezek az erők a jogállamiságra hivatkozva manipulálják az embereket, és a sajtószabadság azt jelenti nekik, hogy csak az ő érveiket visszhangozzák.

Öt napja személyesen írta alá Brüsszelben, hogy sikerült 95 százalékkal mérsékelni az illegális bevándorlást 

Soros Györgyön kívül mást nem nevezett meg Orbán e világraszóló összeesküvés tagjai közül, így nem olyan egyszerű ellenőrizni, hogy pontosan mire gondolt. Azt mondta viszont, hogy a mostani EU-s vezetők egyre több migránst akarnak beengedni. 

Ugyanakkor öt nappal ezelőtt maga is jóváhagyta az EU legmagasabb irányító szervének, a miniszterelnökök és államfők tanácsának döntéseit, amelynek migrációról szóló részének második mondata így hangzik: 

„Habár az EU-ba irányuló észlelt jogellenes határátlépések száma a legmagasabb, 2015. októberi értékhez képest 95%-kal csökkent, egyes belső, illetve – a közelmúltban – egyes külső áramlások továbbra is figyelmet igényelnek.” 

Vagyis az EU vezetői még azzal sem elégedettek, hogy 95 százalékkal csökkentették az illegális migrációt, és további erőfeszítéseket ígértek a bevándorlás korlátozására. A 95 százalékos csökkentés után is.

Ezután vezette le a magyar miniszterelnök azt, hogy annyira sok embert akarnak ugyanezek a vezetők beengedni, hogy az 500 millió európai kisebbségbe kerüljön.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.