Vonát megvették, a Fidesz összefoghatott Sorossal

  • A Corvin közben tartott 56-os megemlékezést a Mi Hazánk Mozgalom.
  • Körülbelül háromszáz szimpatizáns jelent meg az ünnepségen, ahol három ágyúlövés is eldördült.
  • A mozgalom elnöke, Toroczkai László Vona Gábor árulását boncolgatta hosszan.
  •  Tyirityán Zsolt, a Betyár sereg vezére a globalista erők elleni véget nem érő harcról beszélt, és a köztünk élő ávósokról, akik most éppen nem körmöket tépnek le, hanem melegfelvonulással rontanak hazánkra.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.