Három méter magas kerítést és biztonsági őröket telepítenek a Hős utcába

Budapest
2018 október 24., 08:53
comments 147

Megerősítette a Magyar Idők a korábbi híreket, és a legújabb társasházi határozati javaslat alapján

három méter magas kerítést és élő erős beléptetést telepítenek a problémás Hős utca 15/A és 15/B épületek elé.

Erre azért van szükség, hogy a lakásokba csak a tulajdonosok, az igazoltan a társasházban élők, a bérlők és bejelentett családtagjaik, valamint a hozzájuk érkező látogatók mehessenek be. A lap szerint arról szólnak a tervek, hogy a Zách utca felől lehetne bemenni, "ahol őrök állnának a nap 24 órájában, ők regisztrálnák az érkezőket."

Hónap óta nem tudja megoldani az önkormányzat és a rendőrség a TEK melletti telken működő drogmizériát, hiába az állandó lebukások, a dílereket nem sikerül elkapni. A rendőri jelenlét erős, ahogy a kábítószeré is, lényegileg változatlanul megy az árulás az utóbbi időben is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.