Három méter magas kerítést és biztonsági őröket telepítenek a Hős utcába

Megerősítette a Magyar Idők a korábbi híreket, és a legújabb társasházi határozati javaslat alapján

három méter magas kerítést és élő erős beléptetést telepítenek a problémás Hős utca 15/A és 15/B épületek elé.

Erre azért van szükség, hogy a lakásokba csak a tulajdonosok, az igazoltan a társasházban élők, a bérlők és bejelentett családtagjaik, valamint a hozzájuk érkező látogatók mehessenek be. A lap szerint arról szólnak a tervek, hogy a Zách utca felől lehetne bemenni, "ahol őrök állnának a nap 24 órájában, ők regisztrálnák az érkezőket."

Hónap óta nem tudja megoldani az önkormányzat és a rendőrség a TEK melletti telken működő drogmizériát, hiába az állandó lebukások, a dílereket nem sikerül elkapni. A rendőri jelenlét erős, ahogy a kábítószeré is, lényegileg változatlanul megy az árulás az utóbbi időben is. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.