Három méter magas kerítést és biztonsági őröket telepítenek a Hős utcába

Megerősítette a Magyar Idők a korábbi híreket, és a legújabb társasházi határozati javaslat alapján

három méter magas kerítést és élő erős beléptetést telepítenek a problémás Hős utca 15/A és 15/B épületek elé.

Erre azért van szükség, hogy a lakásokba csak a tulajdonosok, az igazoltan a társasházban élők, a bérlők és bejelentett családtagjaik, valamint a hozzájuk érkező látogatók mehessenek be. A lap szerint arról szólnak a tervek, hogy a Zách utca felől lehetne bemenni, "ahol őrök állnának a nap 24 órájában, ők regisztrálnák az érkezőket."

Hónap óta nem tudja megoldani az önkormányzat és a rendőrség a TEK melletti telken működő drogmizériát, hiába az állandó lebukások, a dílereket nem sikerül elkapni. A rendőri jelenlét erős, ahogy a kábítószeré is, lényegileg változatlanul megy az árulás az utóbbi időben is. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.