Három méter magas kerítést és biztonsági őröket telepítenek a Hős utcába

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Megerősítette a Magyar Idők a korábbi híreket, és a legújabb társasházi határozati javaslat alapján

három méter magas kerítést és élő erős beléptetést telepítenek a problémás Hős utca 15/A és 15/B épületek elé.

Erre azért van szükség, hogy a lakásokba csak a tulajdonosok, az igazoltan a társasházban élők, a bérlők és bejelentett családtagjaik, valamint a hozzájuk érkező látogatók mehessenek be. A lap szerint arról szólnak a tervek, hogy a Zách utca felől lehetne bemenni, "ahol őrök állnának a nap 24 órájában, ők regisztrálnák az érkezőket."

Hónap óta nem tudja megoldani az önkormányzat és a rendőrség a TEK melletti telken működő drogmizériát, hiába az állandó lebukások, a dílereket nem sikerül elkapni. A rendőri jelenlét erős, ahogy a kábítószeré is, lényegileg változatlanul megy az árulás az utóbbi időben is. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.