Ismét műteni kell a megerőszakolt ceglédi kislányt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 24.hu úgy tudja, hogy újabb műtét vár arra a 4 éves ceglédi kislányra, akit a gyanú szerint megerőszakoltak október elején. A lap szerint az egyik fővárosi gyermekklinikán kezelt gyermek combcsontja után a bokáját is meg kell operálni. Édesanyja folyamatosan mellette van. 

A rendőrök az eset után apjától, nagyapjától és nagybátyjától vett DNS-mintát, utóbbit négyszer hallgatták ki hazugságvizsgálóval. Múlt héten pedig a román állampolgárságú családnak munkát adó idős férfit hallgatták ki tanúként a ceglédi kapitányságon. A lap megkeresésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mindössze annyit közölt, hogy "a nyomozás szakértők bevonásával folyamatban van ismeretlen tettes ellen, bővebb tájékoztatást az eljárás jelenlegi szakaszában nem adunk."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.