Ismét műteni kell a megerőszakolt ceglédi kislányt

bűnügy
2018 október 24., 11:11
comments 86

A 24.hu úgy tudja, hogy újabb műtét vár arra a 4 éves ceglédi kislányra, akit a gyanú szerint megerőszakoltak október elején. A lap szerint az egyik fővárosi gyermekklinikán kezelt gyermek combcsontja után a bokáját is meg kell operálni. Édesanyja folyamatosan mellette van.

A rendőrök az eset után apjától, nagyapjától és nagybátyjától vett DNS-mintát, utóbbit négyszer hallgatták ki hazugságvizsgálóval. Múlt héten pedig a román állampolgárságú családnak munkát adó idős férfit hallgatták ki tanúként a ceglédi kapitányságon. A lap megkeresésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mindössze annyit közölt, hogy "a nyomozás szakértők bevonásával folyamatban van ismeretlen tettes ellen, bővebb tájékoztatást az eljárás jelenlegi szakaszában nem adunk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.