Kövér László Szili Katalinnal példálózott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerdán rendezték a magyar-horvát határ menti házelnöki találkozó pécsi állomását, ahol Kövér László felidézte, és jó példaként vezette elő, hogy 

"a határ menti informális házelnöki találkozók gyakorlatát Szili Katalin egykori magyar és akkori horvát házelnök kollégája közösen hívta életre."

Az MTI beszámolója szerint az Országgyűlés elnök hangsúlyozta még, hogy "a magyar-horvát kapcsolatok azt bizonyítják, hogy lehetséges erős nemzeti önazonosság alapján is korrekt, méltányos együttműködést kialakítani más országokkal, nemzetekkel az Európai Unióban." Kövér szerint "az elmúlt két esztendőben többet haladtunk előre, mint az azt megelőző tízben," hozzátette:

"mindkét ország érdekében azt remélem, hogy ez a tempó, ez az ütem a következő tíz esztendőben is fenn fog maradni."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.