Ott tart a kormányzati kommunikáció, hogy már Kovács Zoltán sem tudja mosolygás nélkül végigmondani: MINDEN Magyarországot ért támadás mögött a bevándorlás áll

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A hosszú hétvége alatt tovább egyszerűsödött a világ, ami eddig sem volt borzasztóan bonyolult.

„Minden Magyarország elleni támadás mögött a bevándorlás áll”

ez a címe annak a 49 másodperces videoklipnek, ami ma került fel a kormány hivatalos Youtube oldalára. A videón Kovács Zoltán kormányszóvivő, a téma komolyságához képest egész játékos hangulatban arról beszél, hogy

„minden Magyarország elleni támadás mögött, amelyek az országot érték az elmúlt időszakban, egyértelműen a bevándorlás kérdése áll.”

Kovács Manfred Weber német néppárti frakcióvezető nyilatkozatára reagált, aki kedden azt találta mondani, hogy a kormány összemossa a jogállamiság helyzete miatt kapott kritikákat a migráció ügyével, pedig a kettőnek nincs köze egymáshoz. Ma viszont kiderült, hogy Webernek nincs igaza, hiszen

MINDEN Magyarország elleni támadás mögött a bevándorlás áll, egyértelműen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.