Újabb négy évig Kubatov Gábor irányítja a Fradit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A FTC arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a szerda délelőtti tisztújító közgyűlését 

követő elnökségi ülésen újraválasztották Kubatov Gábor klubelnököt. 

A korábbi alelnököt, Kocsis Mátét saját kérésére nem jelölték a választáson, helyére a főtámogató Magyar Telekom vezérigazgatója, Rékasi Tibor került. Őrület, de pont annyian pályáztak az elnökségi helyekre, ahányan indultak, így váratlanul mindannyian helyet kaptak a testületben. Kubatov kérésére az Nyíri Zoltán eddigi operatív igazgatót a klub ügyvezető alelnökének választották.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.