Újabb négy évig Kubatov Gábor irányítja a Fradit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A FTC arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a szerda délelőtti tisztújító közgyűlését 

követő elnökségi ülésen újraválasztották Kubatov Gábor klubelnököt. 

A korábbi alelnököt, Kocsis Mátét saját kérésére nem jelölték a választáson, helyére a főtámogató Magyar Telekom vezérigazgatója, Rékasi Tibor került. Őrület, de pont annyian pályáztak az elnökségi helyekre, ahányan indultak, így váratlanul mindannyian helyet kaptak a testületben. Kubatov kérésére az Nyíri Zoltán eddigi operatív igazgatót a klub ügyvezető alelnökének választották.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.