Budai villába költözteti a keresztényüldözési államtitkárságot a kormány

POLITIKA
2018 október 25., 21:28
comments 78

A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, amivel Orbán Viktor elrendelte, hogy az I. kerületi Naphegy tér 1. szám alatti ingatlan kerüljön a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság vagyonkezelésébe és a Miniszterelnökség használatába. A felújítás után ugyanis ide költöztetnék az Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárságot.

Az épület felújítására és átalakítására az idei költségvetésből 365 millió forintot különít el a kormány. Továbbá az ingatlan üzemeltetéséhez évente 186,3 millió forintot biztosítanak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.