Budai villába költözteti a keresztényüldözési államtitkárságot a kormány

POLITIKA
2018 október 25., 21:28
comments 80

A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, amivel Orbán Viktor elrendelte, hogy az I. kerületi Naphegy tér 1. szám alatti ingatlan kerüljön a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság vagyonkezelésébe és a Miniszterelnökség használatába. A felújítás után ugyanis ide költöztetnék az Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárságot.

Az épület felújítására és átalakítására az idei költségvetésből 365 millió forintot különít el a kormány. Továbbá az ingatlan üzemeltetéséhez évente 186,3 millió forintot biztosítanak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt