Egy David Schwimmerre hasonlító tolvaj lopott Nagy-Britanniában, a színész eljátszotta a biztonsági felvételt Amerikában

A Jóbarátok című sorozat Ross Gellerére, azaz David Schwimmerre hasonlító tolvaj sört lopott egy boltból Nagy-Britanniában.

A rendőrségi fotó alá rengetegen kezdték bekommentelni, hogy bizonyára David Schwimmer a tolvaj, a színész pedig az Instagramra tett ki egy videót, amiben eljátssza a brit tolvajt. A videó mellé kiírta, hogy ő Amerikában volt a lopás napján, de a brit rendőröknek nagyon drukkol, hogy elkapják a bűnözőt.

(BBC)

A végére pedig egy szám a hírhez:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.