A közmédiának 2 milliót kell fizetnie Juhásznak, és 4 adásban is be kell mondaniuk, hogy nem mondtak igazat

Az ellenzéki politikus a Facebookon jelentette be, hogy pénteken a Fővárosi Ítélőtáblán a közmédia ellen pert nyert, így a közszolgálati médiának 2 millió forint sérelemdíjat kell fizetnie Juhásznak, emellett négy adásban is le kell közölniük a híradóval egy időben, hogy nem mondtak igazat.

A közmédia és a Fidesz-közeli médiabirodalom azt terjesztette, hogy Juhász Péter az elítélt Portik Tamásnak dolgozott. A Magyar Idők és az Origo is elismerte, hogy Juhász nem dolgozott Portiknak, és a Juhászt – egy elítélt zsarolót megszólaltatva – rágalmazó TV2 is elbukta a pereket. (Ez is egyike volt annak a 100 óriási hazugságnak, amit kigyűjtöttünk az udvaribolondmédiából.)

Juhász a videóban azt mondta, másodfokon, jogerősen nyert, fellebbezésnek helye nincs.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.