A közmédiának 2 milliót kell fizetnie Juhásznak, és 4 adásban is be kell mondaniuk, hogy nem mondtak igazat

politika
2018 október 26., 09:14

Az ellenzéki politikus a Facebookon jelentette be, hogy pénteken a Fővárosi Ítélőtáblán a közmédia ellen pert nyert, így a közszolgálati médiának 2 millió forint sérelemdíjat kell fizetnie Juhásznak, emellett négy adásban is le kell közölniük a híradóval egy időben, hogy nem mondtak igazat.

link Forrás

A közmédia és a Fidesz-közeli médiabirodalom azt terjesztette, hogy Juhász Péter az elítélt Portik Tamásnak dolgozott. A Magyar Idők és az Origo is elismerte, hogy Juhász nem dolgozott Portiknak, és a Juhászt – egy elítélt zsarolót megszólaltatva – rágalmazó TV2 is elbukta a pereket. (Ez is egyike volt annak a 100 óriási hazugságnak, amit kigyűjtöttünk az udvaribolondmédiából.)

Juhász a videóban azt mondta, másodfokon, jogerősen nyert, fellebbezésnek helye nincs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.