12 helyreigazítási pert nyert meg Juhász Péter a TV2-vel szemben

Média
2016 december 13., 11:02
comments 257

„Ebben a pillanatban nyertem meg 12 helyreigazítási pert a TV2-vel szemben. A TV-ben hazudozó bűnöző nem mert eljönni a tárgyalásra. Tudta, hogy ha bíróság előtt is elismétli a rágalmait, feljelentem hamis tanúzásért. A mai ítélet még nincs a kezemben, de 5 másik, az Origóval és a Magyar Időkkel szemben meghozott már igen”

írta Juhász Péter, az Együtt politikusa, aki ellen rágalomhadjáratot vezetett a közpénzből Andy Vajnához került TV2 „híradója”.

A bűnöző, akire Juhász utal, Menyhárt Attila lehet, akit zsarolásért ítéltek el, és a TV2-ben arról hazudozott, hogy Portik Tamás hogyan rángatja bábként Juhászt.

Pillanatkép a Tények történelmi riportjából
photo_camera Pillanatkép a Tények történelmi riportjából

A fideszes bérsajtó Juhászt a Portik–Rogán-fotó miatt később már azzal is támadta Juhászt, hogy Franciaországban nyaralt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.