A Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány kitüntette Kövér Lászlót és Szijjártó Pétert

POLITIKA
2018 október 26., 8:41
comments 164

Hallatlan siker: a beszédes nevű Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány október 23-án „a keresztény Magyarország bölcsőjében”, Esztergomban „a Haza Szolgálatáért, az elszakított magyarok jogainak védelmében végzett áldozatos munkájáért és azért, hogy szívügyének tekinti a bűnüldözést és a bűnmegelőzést”, elismerő oklevéllel jutalmazta Kövér László házelnököt és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert.

photo_camera Fotó: Szilas László/Facebook

A tavaly megalakult Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány erősen Fidesz-közelinek nevezhető, elég megnézni Szilas László elnök Facebook-oldalát, vagy a támogatókat, többek között Latorcai János házalelnököt, Kriza Ákos miskolci fideszes polgármestert, Morvai Krisztinát vagy Szili Katalint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt