A Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány kitüntette Kövér Lászlót és Szijjártó Pétert

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hallatlan siker: a beszédes nevű Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány október 23-án „a keresztény Magyarország bölcsőjében”, Esztergomban „a Haza Szolgálatáért, az elszakított magyarok jogainak védelmében végzett áldozatos munkájáért és azért, hogy szívügyének tekinti a bűnüldözést és a bűnmegelőzést”, elismerő oklevéllel jutalmazta Kövér László házelnököt és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert.

Fotó: Szilas László/Facebook

A tavaly megalakult Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány erősen Fidesz-közelinek nevezhető, elég megnézni Szilas László elnök Facebook-oldalát, vagy a támogatókat, többek között Latorcai János házalelnököt, Kriza Ákos miskolci fideszes polgármestert, Morvai Krisztinát vagy Szili Katalint.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.