A Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány kitüntette Kövér Lászlót és Szijjártó Pétert

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hallatlan siker: a beszédes nevű Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány október 23-án „a keresztény Magyarország bölcsőjében”, Esztergomban „a Haza Szolgálatáért, az elszakított magyarok jogainak védelmében végzett áldozatos munkájáért és azért, hogy szívügyének tekinti a bűnüldözést és a bűnmegelőzést”, elismerő oklevéllel jutalmazta Kövér László házelnököt és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert.

Fotó: Szilas László/Facebook

A tavaly megalakult Rendvédelem Népszerűsítéséért Alapítvány erősen Fidesz-közelinek nevezhető, elég megnézni Szilas László elnök Facebook-oldalát, vagy a támogatókat, többek között Latorcai János házalelnököt, Kriza Ákos miskolci fideszes polgármestert, Morvai Krisztinát vagy Szili Katalint.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.