Egy beteg szerint annyi a csótány az Irgalmasrendi Kórházban, hogy felkapcsolt villany mellett éjszakáztak

ÁLLAT
2018 október 26., 02:28
comments 148

Csapatokban mászkálnak a csótányok a budai Irgalmasrendi Kórház kórtermeiben - panaszolta a HVG-nek egy beteg, aki 2 hetet töltött az állítása szerint rovarokban gazdag intézményben. A lap által Annának nevezett nő döbbenten konstatálta a jelenséget, ami a nővérek szerint

egy régi probléma, amivel sajnos nem tudnak mit kezdeni.

Anna leginkább azt nehezményezte, hogy miközben régóta fennálló jelenségként hivatkoztak a csótányinvázióra, a gyakorlatban végig nem tettek ellene semmit, mindaddig, míg egy éjszaka olyan mennyiségű csótány nem árasztotta el a kórtermüket, hogy egy idős, rovarfóbiás beteg sokkot kapott tőlük és nyugtatót kellett kapnia.

Az éjszakát ezután felkapcsolt villany mellett töltötték, hogy egy nővér másnap három csótánycsapdával jelenjen meg. De ezek is csak gyéríteni tudták a rovarokat.

A kórház nem válaszolt a lap kérdéseire.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.