Legalább 14 gyereket megkéseltek egy kínai óvodában

Egy késelő megsebesített legkevesebb 14 gyereket a nyugat-kínai Csungking város egyik óvodájában – közölte a kínai rendőrség péntekre virradóra.

A rendvédelmi hatóságok a mikroblogjukon közölték, hogy a helyi idő szerint péntek reggel 9:30-kor történt támadást a város Hszinsicsi nevű óvodájában egy 39 éves nő követte el konyhakéssel. A nőt csak vezetéknevén, Liuként azonosították.

A biztonsági őrök fogták el a nőt, akit – miután őrizetbe vették – mérges emberek kezdtek ütni, rúgni. Erről videó is készült, ahogy a megsebesült gyerekekről is.

Őrizetbe veszik a késelőtFotó: @sadaharu_85/Twitter

Kínában az utóbbi években több hasonló incidens történt, a hatóságok azt a magyarázatot adták ezekre az esetekre, hogy az elkövetők vagy elmebetegek voltak, vagy valamilyen sérelmüket bosszulták meg. (MTI/CNN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.