Legalább 14 gyereket megkéseltek egy kínai óvodában

Egy késelő megsebesített legkevesebb 14 gyereket a nyugat-kínai Csungking város egyik óvodájában – közölte a kínai rendőrség péntekre virradóra.

A rendvédelmi hatóságok a mikroblogjukon közölték, hogy a helyi idő szerint péntek reggel 9:30-kor történt támadást a város Hszinsicsi nevű óvodájában egy 39 éves nő követte el konyhakéssel. A nőt csak vezetéknevén, Liuként azonosították.

A biztonsági őrök fogták el a nőt, akit – miután őrizetbe vették – mérges emberek kezdtek ütni, rúgni. Erről videó is készült, ahogy a megsebesült gyerekekről is.

Őrizetbe veszik a késelőtFotó: @sadaharu_85/Twitter

Kínában az utóbbi években több hasonló incidens történt, a hatóságok azt a magyarázatot adták ezekre az esetekre, hogy az elkövetők vagy elmebetegek voltak, vagy valamilyen sérelmüket bosszulták meg. (MTI/CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.