Sinéad O'Connor áttért a muszlim hitre és megint nevet változtatott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A vallásossággal világ életében intezív kapcsolatot ápoló ír énekesnő a Twitteren jelentette be, hogy áttért a muszlim hitre. Méghozzá azért, mert az írások tanulmányozása szerinte óhatatlanul az iszlám hithez vezeti az embert.

O'Connor-Davitt 1992-ben azzal került a címlapokra, hogy élő tévéadásban széttépte a pápa fényképét, miközben azt kiáltotta, hogy 

"Az igazi ellenség ellen harcoljatok!"

1999-ben pedig egy szakadár katolikus szekta papnővé szentelte Lourdes-ban.

A Shuhada név egyébként egy többesszámban álló arab szó, egyben elfogadott női név, és azt jelenti, hogy "tanúk" vagy "mártírok".

O'Connor tavaly változtatta meg hivatalosan a nevét Magda Davittre.


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.