Baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalát

Az M5-ös autópálya Méntelek magasságábanFotó: Beroesz/CC-BY-SA-3.0 Beroesz

Két nyerges vontató és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsa térségében, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írja a katasztrófavédelem honlapját idézve az MTI hétfő reggel.

A rendőrség ezzel párhuzamosan azt a tájékoztatást adta, hogy a balesetben egy ember megsérült.  

A rendőrök az autópálya főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az inárcsi kihajtónál - a 35. kilométerszelvénynél - az 5-ös számú főútra terelik.

Az autósok az ócsai kihajtónál - a 30. kilométerszelvénynél - térhetnek vissza az autópályára.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.