Hadházy Ákos szerint a magyar adófizetők állják Vajna Timi beteg cicájának milliós magánrepülését

ÁLLAT
2018 október 29., 08:14
comments 453

„Nem tudom megállni, hogy állatorvosként és képviselőként ne kommentáljam ennek a hölgynek az egészen elképesztő történetét.”

Ezt írja a Facebookon Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki a politikai pályája előtt állatorvosként dolgozott Szekszárdon. Hadházy Vajna Timi szombati instagramos bejegyzésére reagált, aki lényegében arról írt,

férjétől szülinapi ajándékba kapta, hogy magánrepülővel viheti orvoshoz a cicáját Los Angelesbe

a macskával közös magángépes utazásról pedig fotókat is mutatott.

Vajna Timi eredeti repülőgépes posztja szerint (aminek azóta már törölte a szövegét)

  • a macskának a műtétje után sem igazán jók a leletei,
  • ezért kivételesen azt kérte a férjétől születésnapjára, hogy hadd menjen a magángépével az Egyesült Államokba,
  • mert a műtét után nem lehet elkábítani a macskát az utazáshoz, amire egy sima, légitársaságos repülésnél szükség lenne
  • és így a cicával kirepülve meg tudja nézni, hogy vannak-e Amerikában új macskagyógyítási módszerek.

Hadházy ezek után arról írt, hogy egyrészt

„állatorvosként nem tudom elképzelni, hogy ez a macska Amerikában olyan kezelést kaphatott volna, amit a magyar kollégák ne tudtak volna neki megadni.”

másrészt

„Az amerikai állatorvosi vizithez a cica sok-sok milliós magánrepülését a magyar adófizetők fizetik. Közben a gazdi férje az országot kifosztó Fidesz kormány fennmaradásának egyik legfőbb támasza.”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.