Vajna Tímea szülinapi ajándéka: magánrepülővel vitte orvoshoz a cicát Los Angelesbe

ÉLET
2018 október 27., 17:56
comments 896

Ahány ember, annyi hétvége, annyi gond, és épp annyi teendő. Vajna Tímea élete sem fenékig tejfel, vagy ahogy ő írja, „a mosoly mögött sok sírás van”: péntekről szombatra virradó éjjel például alig aludt, annyira aggódott azért, hogy mi lesz a macskájával, akinek most vették ki a fél veséjét, és sajnos nem igazán jók a leletei. 

link Forrás

Bárki, akinek van háziállata, át tudja érezni, min megy keresztül épp Vajna Tímea, igaz, nem feltétlenül mindenkinek jutna eszébe Los Angelesig reptetni szegény állatot, hátha ott lesz aki tényleg meggyógyítja, kölcsönkérni a férje magángépét az útra, hogy ne kelljen elaltatni a kis kedvencet, és előtte betaggelni Louis Vuittont, és minden más divatmárkát, ami épp aznap szembejött a gardróbban, hogy minden apró momentum gondosan dokumentálva legyen az Instragramon.

link Forrás

A teljes képhez hozzátartozik, hogy ez nem szokványos alkalom még Vajna Tímea életében sem, mert a magángépet Andy Vajna csak születésnapja alkalmából adta kölcsön feleségének. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.