Teljes útzárat rendeltek el a Bécsi úton

UPDATE: A rendőrség közlése szerint műszaki mentést befejezték, az útzárat feloldották, ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Lezárták a  Bécsi utat, a Pomázi út és a Kocsis Sándor utca közötti szakaszon, mivel hétfő hajnalban egy kamion szalagkorlátnak ütközött a III. kerületében, a Bécsi út 324. szám előtt. A police.hu szerint a balesetben nem sérült meg senki.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.