Egy sztárszakács otthagyta az olasz állami tévé műsorát, miután megmondták neki, hogy ne használjon külföldi recepteket

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nem szerepel az olasz állami tévé főzős műsorában Vittorio Castellani, miután azt mondták neki, hogy ne használjon külföldi recepteket. A gasztroújságíró és szakács azt mondta, hogy a múlt héten szóltak le neki a RAI-tól, hogy átmenetileg félretennék, mert a műsorvezető, aki egyébként a nacionalista belügyminiszter, Matteo Salvini barátnője, Elena Isoardi azt akarja, hogy a multikulturális ételek helyett több teret kapjanak az olasz regionális ételek. 

Castellani a főzős műsor két részében és mexikói tortillát, illetve keralai curryt főzött. De közölték vele, hogy az epizódját felfüggesztik, mert a nézők nem szeretik a külföldi ételeket.  A Rai tagadta, hogy nemzetiségek szerint válogattak volna az ételek között. (Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.