Egy sztárszakács otthagyta az olasz állami tévé műsorát, miután megmondták neki, hogy ne használjon külföldi recepteket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem szerepel az olasz állami tévé főzős műsorában Vittorio Castellani, miután azt mondták neki, hogy ne használjon külföldi recepteket. A gasztroújságíró és szakács azt mondta, hogy a múlt héten szóltak le neki a RAI-tól, hogy átmenetileg félretennék, mert a műsorvezető, aki egyébként a nacionalista belügyminiszter, Matteo Salvini barátnője, Elena Isoardi azt akarja, hogy a multikulturális ételek helyett több teret kapjanak az olasz regionális ételek. 

Castellani a főzős műsor két részében és mexikói tortillát, illetve keralai curryt főzött. De közölték vele, hogy az epizódját felfüggesztik, mert a nézők nem szeretik a külföldi ételeket.  A Rai tagadta, hogy nemzetiségek szerint válogattak volna az ételek között. (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.