Óriásplakátokkal, tévéreklámokkal indul jövő héten az újabb nemzeti konzultáció

Postaládákat suvickolni! Golyóstollakat belehelni! Egy hét múlva kezdik postázni a családok védelméről szóló, nyolcadik nemzeti konzultáció kérdőíveit, írja a Magyar Idők. 

A kérdőívet és a válaszborítékot tartalmazó levelet nyolcmillió címzettnek, minden nagykorú, bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgárnak postázzák.

A lap szerint szerdán véglegesítik a kérdéssort, aztán küldik nyomdába. A konzultációt kézbesítő postásokat

országos médiakampány fogja kísérni tévés, rádiós, online, nyomtatott felületeken, és persze óriásplakátokon.

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Ismert: a Rogán Antal-féle Nemzeti Kommunikációs Hivatal júniusban kötötte meg három céggel az újabb keretszerződést úgy, hogy az aláírás után hetekkel kiderült: Kuna Tibor és Csetényi Csaba cégeit kizárták a közbeszerzésekből. Csak a Balássy Gyula érdekeltségébe tartozó Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. maradt egyedül, őrült összegeket keresve:

idén eddig 23 milliárd 520 millió forintnyi megbízást kaptak a hivataltól.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.