Erdei Zsolt: Nem vagyok tolvaj! Nem loptam el semmit

sport
2018 október 31., 15:19

Múlt hét pénteken döntött úgy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, hogy eljárást indít az augusztusban a Duna Arénában rendezett ifjúsági világbajnokság költségvetési problémái miatt. A 384 millió forintos hiányt produkáló eseményről készült könyvvizsgálói gyorsjelentéssel indokolták a vizsgálatot, és hogy megvonták Erdei Zsolt elnök aláírási jogát. Az elnökségi ülésen paprikás volt a hangulat, pár tag állítólag kezdeményezte a rendőrségi feljelentést, mire Erdei kiakadt. Az ülésről a Borsnak szivárogtattak részleteket.

"Nem vagyok tolvaj! Nem loptam el semmit,"

üvöltözött Erdei a Bors beszámolója alapján. A bennfentes szerint az ülésen jelenlévő könyvvizsgáló közölte: akár hűtlen kezelés, lopás, csalás és összeférhetetlenség bűntett gyanúja is felvetődik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.