Nemcsak űrkutatási, hanem hungarológiai és a székelyföldi jeges sportoknak is lett miniszteri biztosa

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ellopta a showt kedden, hogy Szijjártó Péter

űrkutatásért felelős miniszteri biztost nevezett ki,

miközben még fontos területek kaptak hasonló szintű képviseletet. A keddi Hivatalos Értesítő szerint

  • a külügyminiszter Hammerstein Juditot a vendégoktatói hálózat fejlesztéséért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki, akinek feladata többek közt azon dolgozni, hogy "a hungarológia mint tudomány, minél elismertebb legyen nemzetközileg."
  • Zsigmond Barna Pátl a Kárpát-medencei külképviseletek tevékenységének összehangolásáért felelős miniszteri biztosává tette a külügyminiszter. Megbízása szerint ezzel ő lett 

székelyföldi jeges sportokat érintő infrastrukturális beruházások szakmai felelőse is.

(MagyarNarancs)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.