Nemcsak űrkutatási, hanem hungarológiai és a székelyföldi jeges sportoknak is lett miniszteri biztosa

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ellopta a showt kedden, hogy Szijjártó Péter

űrkutatásért felelős miniszteri biztost nevezett ki,

miközben még fontos területek kaptak hasonló szintű képviseletet. A keddi Hivatalos Értesítő szerint

  • a külügyminiszter Hammerstein Juditot a vendégoktatói hálózat fejlesztéséért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki, akinek feladata többek közt azon dolgozni, hogy "a hungarológia mint tudomány, minél elismertebb legyen nemzetközileg."
  • Zsigmond Barna Pátl a Kárpát-medencei külképviseletek tevékenységének összehangolásáért felelős miniszteri biztosává tette a külügyminiszter. Megbízása szerint ezzel ő lett 

székelyföldi jeges sportokat érintő infrastrukturális beruházások szakmai felelőse is.

(MagyarNarancs)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.