Egy győri hajléktalannak vettek lakókocsit a Kutyapárt állami kampánypénzéből

A Kétfarkú Kutyapárt egy ideje már a választási kampányra kapott állami támogatásokat különféle jótékony projektekre költi el, melyekre pályázni lehet. 

Ezt tette Violetta is, akinek Győr mellett volt egy üres telke. Ide vettek az MKKP által nyújtott félmillió forintból egy lakókocsit, és ide költözhetett be egy férfi, aki korábban hajléktalanként élt. 

Mint Facebook-oldalukon írják, a férfinak azóta lett munkája és már ő vesz kaját annak a kutyának is, akit egyik éjjel bedobott valaki hozzá. „Ezt szeretnénk bővíteni még több lakókocsival. Aztán persze mi is kiülünk majd egyik éjjel a Parlament lépcsőjére. (Mindenképp érdemes odaülni, mert az címlapos hír egy napig, erről meg egy szót se írt semelyik újság.)” – utalt a végén Gyurcsány Ferenc és a DK akciójára az MKKP. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.