Fejéhez tartott pisztolyával akarta bizonyítani a részeg orosz rendőr, hogy nincs már több golyó a tárban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az orosz hírügynökségek számoltak be arról, hogy a dagesztáni Haszavjurt városának egyik rendőre meglehetősen mozgalmas estét kerekített magának: szolgálata végén rendesen berúgott, majd fegyverével elkezdett a levegőbe lövöldözni barátai társaságában. 

Itt még nem volt vége a kalandoknak: ezután közölte barátaival, hogy már üres a tára, akik viszont nem értettek egyet vele, és figyelmeztették, még egy golyó lehet az automata pisztolyban.

A rendőr azonban ezt nem akarta elhinni, és hogy bizonyítsa igazát, fejéhez tartotta a fegyvert és meghúzta a ravaszt. Rutinos hírolvasóink már sejthetik, hogy nem számolnának be erről az esetről, ha a dagesztáni rendőr nem tévedett volna: természetesen volt még benne egy golyó, ami áthatolt a koponyáján, súlyos sérüléseket okozva a részeg férfinak. 

Ugyanakkor csodával határos módon a rendőr túlélte az esetet, jelenleg is kritikus állapotban fekszik a kórházban. 

Ha esetleg fel is épülne, a rendőri karrierjének tuti vége: szerdán a dagesztáni belügyminisztérium jelezte, hogy leszerelik a rendőrt, a felettese ellen pedig eljárást indítanak. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.