Fejéhez tartott pisztolyával akarta bizonyítani a részeg orosz rendőr, hogy nincs már több golyó a tárban

külföld
2018 november 01., 08:23
comments 164

Az orosz hírügynökségek számoltak be arról, hogy a dagesztáni Haszavjurt városának egyik rendőre meglehetősen mozgalmas estét kerekített magának: szolgálata végén rendesen berúgott, majd fegyverével elkezdett a levegőbe lövöldözni barátai társaságában. 

Itt még nem volt vége a kalandoknak: ezután közölte barátaival, hogy már üres a tára, akik viszont nem értettek egyet vele, és figyelmeztették, még egy golyó lehet az automata pisztolyban.

A rendőr azonban ezt nem akarta elhinni, és hogy bizonyítsa igazát, fejéhez tartotta a fegyvert és meghúzta a ravaszt. Rutinos hírolvasóink már sejthetik, hogy nem számolnának be erről az esetről, ha a dagesztáni rendőr nem tévedett volna: természetesen volt még benne egy golyó, ami áthatolt a koponyáján, súlyos sérüléseket okozva a részeg férfinak. 

Ugyanakkor csodával határos módon a rendőr túlélte az esetet, jelenleg is kritikus állapotban fekszik a kórházban. 

Ha esetleg fel is épülne, a rendőri karrierjének tuti vége: szerdán a dagesztáni belügyminisztérium jelezte, hogy leszerelik a rendőrt, a felettese ellen pedig eljárást indítanak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.