Részegen elaludt munka közben a reptéri rakodó, 850 kilométerrel odébb ébredt fel

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Az American Airlines poggyászrakodója munka közben elaludt, és végül 850 kilométerrel odébb ébredt, Kansas City-ből egészen Chicagóig repült a rakomány között a Boeing 737-es gyomrában. 

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto

Az alkalmazottat a vállalat nem nevezte meg, annyit tudni, hogy a Kansas City repterének egy alvállalkozójánál dolgozik, és szombat este kellett berakodnia a hatalmas Boeingbe. Végül azonban munka után/közben ledőlt egy kicsit, ebből pedig az lett, hogy a rakománytérben maradt akkor is, amikor a gép másnap hajnali hatkor felszállt. 

A rakodó is csak Chicagóban leszállva ébredt fel. Az ilyenkor szokásos ügymenetnek megfelelően azóta kikérdezte a helyi rendőrség, az FBI és az ügyészség is. Saját bevallása szerint berúgott, és ezért aludt el. 

Nem vádolták meg végül semmivel, és egy másik gépp hazaszállította. Ugyan a bűncselekmények elkövetését megúszta, de a munkáltatója vizsgálatot indított, és felfüggesztették addig is munkájából. (USAToday)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.