Az Apple nem jelenti többé, mennyi iPhone-t adnak el

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója úgy döntött, a cég nem jelenti többé, hány új iPhone-t adtak el, és semmilyen más termékükre vonatkozó külön statisztikát sem hoznak többé nyilvánosságra. A piacnak nem igazán tetszett a bejelentés, csütörtökön ennek hatására 7 százalékot esett az Apple-részvények árfolyama. Ennek oka, hogy a bejelentés hátterében mindenki az eladások csökkenését sejti.

Az Apple vezetői szerint az eladott termékek mennyiségénél sokkal fontosabb a cég dollárban meghatározott bevétele és nyeresége. Ez persze igaz is, a befektetőket ugyanis ebből fizetik.

Amire ez a döntés jó lehet, az az, hogy a cégről nem fog rosszakat írni a sajtó, amiért egyre kevesebb iPhone-t adnak el. Ezen kívül kevésbé lesz egyértelmű az iPhone-ok átlagárának erős növekedése is. (Business Insider)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.