Bocsánatot kértek, miután idahói általános iskolai tanárok mexikóiaknak és az őket megállító falnak öltöztek

A Middleton iskolai körzet bocsánatot kért, miután általános iskolai tanárok mexikói sztereotípiának megfelelően, illetve a mexikóiakat megállító, Make America Great Again feliratú falnak öltöztek Halloweenkor. Azt mondták, helytelen és sértő volt, amit tettek, de a szándékuk nem volt rosszindulatú. (Még jó, hogy Magyarországon nincs Halloween!)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.