Bíró Icát is a kilakoltatás fenyegeti

A fitness edző és egykori Metal Lady a Facebook oldalán jelentette be, hogy a devizaadóssága miatt még novemberben ki akarják lakoltatni a családját a XII. kerületi házukból:

„Kedves barátaim ! A devizakifosztás miatt a végrehajtó úr kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt , nov 15. előtt családostól az utcára teszi Bíró Icát és a lányát ! 
Nem tudom, pontosan mikorra tervezi ,...de perceim meg vannak számlálva, ...pedig mindenki, még a végrehajtók is tudják, hogy embertelen, jogtalan, kisemmiző és főbűn a devizások életének és vagyonának ilyen módon való elrablása.”

Bíró Ica tavaly a Blikknek beszélt arról, hogy tíz éve vett fel svájci­frank-ala­pú  kölcsönt, hogy két lakásból egészség- és szép­ségklubot építsen, üzemel­tethessen, de amikor elszállt az árfolyam, már nem tudta fizetni a törlesztőket. Ráadásul a kiadó sem fizetett  A megújulás titkai című könyve után. Akkor még bízottt abban, hogy jogi úton meg lehet oldani a problémát. Most azonban már azt írta:

Már majdnem üres a ház,... sírnom kell , ...nagyon fáj, hogy itt Magyarországon , ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében! Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát??? Ki segít ... ??? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is ... !
Nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok a Bankok -sajnos a kormányunk együttműködésével- rabszolga gyárakká váltak! 
Kár, hogy valaha, bíztam bennük ! 
Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból...??????
Nagyon sajnálom ,... sírnom kell ...!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Talán csak az Isteni gondviselésben és a csodában bízhatok ! Hátha megvalósul ! Áldás! Legyen úgy!
” (via Mérce

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.