Bíró Icát is a kilakoltatás fenyegeti

POLITIKA
2018 november 04., 09:52
comments 582

A fitness edző és egykori Metal Lady a Facebook oldalán jelentette be, hogy a devizaadóssága miatt még novemberben ki akarják lakoltatni a családját a XII. kerületi házukból:

„Kedves barátaim ! A devizakifosztás miatt a végrehajtó úr kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt , nov 15. előtt családostól az utcára teszi Bíró Icát és a lányát !
Nem tudom, pontosan mikorra tervezi ,...de perceim meg vannak számlálva, ...pedig mindenki, még a végrehajtók is tudják, hogy embertelen, jogtalan, kisemmiző és főbűn a devizások életének és vagyonának ilyen módon való elrablása.”

Bíró Ica tavaly a Blikknek beszélt arról, hogy tíz éve vett fel svájci­frank-ala­pú kölcsönt, hogy két lakásból egészség- és szép­ségklubot építsen, üzemel­tethessen, de amikor elszállt az árfolyam, már nem tudta fizetni a törlesztőket. Ráadásul a kiadó sem fizetett A megújulás titkai című könyve után. Akkor még bízottt abban, hogy jogi úton meg lehet oldani a problémát. Most azonban már azt írta:

Már majdnem üres a ház,... sírnom kell , ...nagyon fáj, hogy itt Magyarországon , ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében! Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát??? Ki segít ... ??? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is ... !
Nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok a Bankok -sajnos a kormányunk együttműködésével- rabszolga gyárakká váltak!
Kár, hogy valaha, bíztam bennük !
Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból...??????
Nagyon sajnálom ,... sírnom kell ...!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Talán csak az Isteni gondviselésben és a csodában bízhatok ! Hátha megvalósul ! Áldás! Legyen úgy!
” (via Mérce)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.