„Miért van az, hogy akik megnyerték a választást, még mindig éjjel-nappal dühösek?”

POLITIKA
2018 november 04., 16:12
comments 369

A történelmi jelentőségűnek kikiáltott félidős választások előtt Barack Obama az elnöki hagyományokhoz képest kifejezetten aktívan részt vesz a kampányban. Egy floridai gyűlésen többezer ember előtt mondott beszédet, amelyet viszont már ötödszörre szakított meg egy-egy tüntető.

Obama ekkor kicsit félbehagyta az előre megírt beszédet, és feltette a kérdést:

„Miért van az, hogy akik megnyerték a választást, még mindig éjjel-nappal dühösek? Érdekes kérdés, nem? Amikor én megnyertem a választást, legalább az én oldalamon jól érezték magukat az emberek. Nem is tudom, miért... Ez azért elmond valami érdekeset a helyzetről, hogy azok az emberek, akik a győztes oldalán állnak, még mindig dühösek, mert erre tüzelik őket.”

link Forrás

(via WaPo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.