„Miért van az, hogy akik megnyerték a választást, még mindig éjjel-nappal dühösek?”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A történelmi jelentőségűnek kikiáltott félidős választások előtt Barack Obama az elnöki hagyományokhoz képest kifejezetten aktívan részt vesz a kampányban. Egy floridai gyűlésen többezer ember előtt mondott beszédet, amelyet viszont már ötödszörre szakított meg egy-egy tüntető.

Obama ekkor kicsit félbehagyta az előre megírt beszédet, és feltette a kérdést:

„Miért van az, hogy akik megnyerték a választást, még mindig éjjel-nappal dühösek? Érdekes kérdés, nem? Amikor én megnyertem a választást, legalább az én oldalamon jól érezték magukat az emberek. Nem is tudom, miért... Ez azért elmond valami érdekeset a helyzetről, hogy azok az emberek, akik a győztes oldalán állnak, még mindig dühösek, mert erre tüzelik őket.”

(via WaPo)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.