Épp elkezdted a száraz novembert vagy pont röhögsz rajta? Ez a szurkoló a te embered!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Van, akinek egy korsó sör többet jelent még a walesi himnusznál is, például neki:

Először vagyok műsorvezető/hírügyletes novemberben, ráadásul egy hét szabadság után, úgyhogy én most a hírekre csorgatom pont így a nyálam. 

Támadt is egy ötletem. Ha olyan jó hírt látsz, amit mindeképp be szeretnél lobbizni a 444-re, küldd el nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre, HÍR subjecttel, és meglátom, mit tehetek!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.