Matteo Salvini barátnője az Instagramon közölte, hogy szakított az olasz belügyminiszterrel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elisa Isoardi olasz tévés műsorvezető az Instagramra feltöltött egy fotót, amin Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel fekszenek egymás mellett egy meghitt pillanatban.

A képhez a nő Gio Evantól idézett egy szerelmes szöveget, és azt írta, mindent köszön az európai bevándorlásellenes erők egyik vezérének az igaz szerelemért, ami volt.

Salvini – akivel a jelek szerint szakítottak – egyelőre nem kommentálta nyilvánosan a fotót.

Újabb bizonyíték, hogy a daliás időknek már csak az árnyékát láthatjuk: Il Cavalierével ilyesmi sosem történhetett volna. (Sky News)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.