Nehéz dolga lesz a fideszes polgármesterjelöltnek Ácson

POLITIKA
2018 november 05., 14:23
comments 98

Vasárnap időközi polgármester-választást tartanak a Komárom-Esztergom megyei Ácson, miután a roma származású, ellenzéki Lakatos Béla júliusban lemondott posztjáról. A volt polgármester a 444.hu-nak adott interjúban azt mondta, „ellenzéki polgármester ma csak úgy működhet, ha csendben van”. Lakatos 2015-ben lépett ki a Fideszből, 2018-ban pedig már momemtumosként indult - és vesztett - az országgyűlési választáson. Úgy véli, ellehetetlenítették a munkáját, pályázati pénzekkel zsarolták, a Fidesz pedig jobbágyrendszert épített ki az országban, amelyhez asszisztál a magyar közigazgatás.

Most vasárnap nem lesz túl sok választása az ácsiaknak: csupán egyetlen jelöltre szavazhatnak, a Fidesz-KDNP jelöltjére, Dr. Szentirmai Istvánra. Bemutatkozó videója szerint egyrészt azért indul a választáson, mert a Fidesz-KDNP mögötte áll, mint támogató, másrészt mert úgy véli, személye végre békét és rendet teremtene Ácson.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.