link Forrás

Lakatos Béla: Ellenzéki polgármester ma csak úgy működhet, ha csendben van

POLITIKA
2018 július 10., 16:52
comments 125

  • A roma származású Lakatos Béla 2010 óta vezeti a Komárom Esztergom megyei Ácsot. 2010-ben és 2014-ben is fideszesként választották meg.
  • 2015-ben kikérte magának, hogy Orbán Viktor menekültekhez hasonlította a hazai cigányságot, kilépett a Fideszből, 2018-ban pedig már momemtumosként indult az országgyűlési választáson. Veszített.
  • Májusban egy hangfelvétel miatt került be a hírekbe, amelyen fenyegeti a kollégáit. Akkor erre azt mondta, rossz passzban volt, hibázott, ezért elnézést kér. Az összevágott felvétellel szerinte le akarták járatni, tönkre akarták tenni.
  • Hétfőn lemondott a polgármesterségről. Azt mondja, ellehetetlenítették a munkáját, pályázati pénzekkel zsarolták, a Fidesz pedig jobbágyrendszert épített ki az országban, amelyhez asszisztál a magyar közigazgatás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.