Címlapra került Franciaországban a félmeztelen, szöggel kivert baseballütőt lóbáló Orbán

Egész- és féldiktátorok, politikai gyilkosságok megrendelői és illetve veszélyes populisták. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ilyen társaságban szerepel a Le Monde-csoport francia világpolitikai hetilapja, a Courrier International címlapján.

A mostanában sajnos már kevésbé sportos magyar kormányfő nem véletlenül került a hátsó sorba, így csak a válla látszik. Mellette Salvini olasz szélsőjobbos miniszterelnök és Kim Dzsongun észek-koreai diktátor, előtte egy sorral Erdogan török elnök, Bolsonaro brazil enök, bin Szalman szaúdi koronaherceg és Duterte fülöp-szigeteki elnök, az első sorban pedig Putyin és Trump lóbálják a baseballütőt, míg Hszi kínai elnök nuncsakuval emberkedik a jobb alsó sarokban.

A pesszimista vezető anyag alcíme szerint

Trump, Bolsonaro, bin-Szalman, Salvini... Semmi sem állíthatja meg őket

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.