Orosz család fotója szerepelhet a kormány családügyi konzultációs ívein, Apuka ráadásul megcsalja Anyukát

ÉLET
2018 november 06., 14:54
comments 337

Joggal merül fel a kérdés: kik lehetnek annak a boldog családnak a tagjai, akik a kormány friss, gyerek- és családtémákkal foglalkozó, konzultációsnak nevezett kampányanyagain szerepelnek?

Bizonyos jelekből úgy tűnik, hogy oroszok.

Eszerint elképzelhető, hogy letelepedési kötvények vásárlása révén jutottak be a magyar kampányanyagba? Nem valószínű, sőt a dolognak az a része egészen biztos, hogy teljesen ingyen érkeztek. A fénykép ugyanis a Shutterstock nevű online stockfotó-katalógus egyik ingyen letölthető darabja, ami a címkéje szerint egy boldog, kétgyermekes családot ábrázol a szabadban.

Azért valószínű, hogy oroszok, mert a képet az Oroszországban élő Dasha Petrenko fotós készítette, akinek a munkái egyébként több hasonló fotógyűjteményből letölthetőek.

Ha pedig az ember kicsit utánanéz és megkapargatja a felszínt, az is kiderül, hogy ez a Kormányzati Mintacsalád bizony nem a hagyományos-konzervatív családmodell ortodox követője.

Apuka például bármilyen üdvözülten mosolygjon is a fideszes kampányanyagban az aranyszőke felesége mellett, szennyes titkot rejteget. Nézd csak, milyen önfeledt hahotával az arcán pózol itt egy egészen más Barna Anyukával és Markáns Szemöldökű Kislánnyal!

De egy ilyen Tűzrőpattant Apuka mellett Barna Anyuka sem lehet nyugodt, kilencedik hónap ide vagy oda. Ne is legyen, némi lapozás árán kiderül ugyanis, hogy Bi- sőt Trigámista Apukának a jelek szerint már rég volt családja, benne egy Nagylánnyal, amikor összeszűrte a levet vele, illetve párhuzamosan Szőke Anyukával is:

Na nem mintha Szőke Anyukát annyira kéne félteni! Egy titkos kapcsolatból ugyanis van neki még egy Angyali Kislánya, Apuka, nélkül:

De ennél van a lejjebb! Ez a családi értékekre magasról köpő Lipsi Nő néha magára hagyja mind a 2-3 (20-30?) balkézről való gyerekét és magát Mindenre Kész Szinglinek hazudva Fiatal Kandúrokkal hetyeg!

Ezen a ponton hagytam abba a Ruszki Fertő piszkálását, mert Gyakorló Családapaként egyszerűen megrémültem attól, hogy még mi kerülhet napvilágra.

Ez már az én szélsőlipsi gyomromnak is sok! (A cikk nem jött volna létre Miklós éles szeme nélkül.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.