Orosz család fotója szerepelhet a kormány családügyi konzultációs ívein, Apuka ráadásul megcsalja Anyukát

Joggal merül fel a kérdés: kik lehetnek annak a boldog családnak a tagjai, akik a kormány friss, gyerek- és családtémákkal foglalkozó, konzultációsnak nevezett kampányanyagain szerepelnek?

Bizonyos jelekből úgy tűnik, hogy oroszok. 

Eszerint elképzelhető, hogy letelepedési kötvények vásárlása révén jutottak be a magyar kampányanyagba? Nem valószínű, sőt a dolognak az a része egészen biztos, hogy teljesen ingyen érkeztek. A fénykép ugyanis a Shutterstock nevű online stockfotó-katalógus egyik ingyen letölthető darabja, ami a címkéje szerint egy boldog, kétgyermekes családot ábrázol a szabadban.

Azért valószínű, hogy oroszok, mert a képet az Oroszországban élő Dasha Petrenko fotós készítette, akinek a munkái egyébként több hasonló fotógyűjteményből letölthetőek.

Ha pedig az ember kicsit utánanéz és megkapargatja a felszínt, az is kiderül, hogy ez a Kormányzati Mintacsalád bizony nem a hagyományos-konzervatív családmodell ortodox követője.

Apuka például bármilyen üdvözülten mosolygjon is a fideszes kampányanyagban az aranyszőke felesége mellett, szennyes titkot rejteget. Nézd csak, milyen önfeledt hahotával az arcán pózol itt egy egészen más Barna Anyukával és Markáns Szemöldökű Kislánnyal!

De egy ilyen Tűzrőpattant Apuka mellett Barna Anyuka sem lehet nyugodt, kilencedik hónap ide vagy oda. Ne is legyen, némi lapozás árán kiderül ugyanis, hogy Bi- sőt Trigámista Apukának a jelek szerint már rég volt családja, benne egy Nagylánnyal, amikor összeszűrte a levet vele, illetve párhuzamosan Szőke Anyukával is:

Na nem mintha Szőke Anyukát annyira kéne félteni! Egy titkos kapcsolatból ugyanis van neki még egy Angyali Kislánya, Apuka, nélkül:

De ennél van a lejjebb! Ez a családi értékekre magasról köpő Lipsi Nő néha magára hagyja mind a 2-3 (20-30?) balkézről való gyerekét és magát Mindenre Kész Szinglinek hazudva Fiatal Kandúrokkal hetyeg!

Ezen a ponton hagytam abba a Ruszki Fertő piszkálását, mert Gyakorló Családapaként egyszerűen megrémültem attól, hogy még mi kerülhet napvilágra.

Ez már az én szélsőlipsi gyomromnak is sok! (A cikk nem jött volna létre Miklós éles szeme nélkül.)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.