Eltiltás miatt nem ülhet az észtek elleni meccsen a kispadra Marco Rossi

Az MLSZ szerdán közölte, az UEFA fegyelmi bizottságának döntése értelmében nem ülhet le a kispadra az észtek elleni, jövő csütörtöki mérkőzésen Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az olasz tréner a görögök elleni, idegenbeli Nemzetek Ligája-összecsapás alatt és után viselkedett sportszerűtlenül. Eredetileg három mérkőzésre tiltották volna el, de a személyes meghallgatás után ezt kettőre csökkentették úgy, hogy a másodikra vonatkozó eltiltás végrehajtását egy évre felfüggesztették. Rossi az MLSZ honlapjának úgy kommentálta az ügyet, hogy

"ahogy azt korábban is és a mai napon a bizottság tagjainak is elmondtam, őszintén sajnálom a történteket. Különösen azért, mert sosem állt szándékomban tiszteletlenül viselkedni a játékvezetőkkel szemben. Az érzelmeim, a szenvedélyem sokszor túlzottan el tudnak ragadni egy-egy mérkőzés alatt, és ez nem helyes dolog. Ezen mindenképp változtatni szeretnék a jövőben."

A magyar válogatott jövő csütörtökön 20.45-től játszik az észtekkel a Groupama Arénában, három nappal később pedig ugyanott a finnekkel mérkőzik a Nemzetek Ligájában.
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.