Letették az Etele Plaza alapkövét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hoffmann Tamás (Fidesz-KDNP), Újbuda polgármestere (b), Futó Gábor, a Futureal-csoport társalapítója (k) és Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója elhelyezi az időkapszulát az Etele Plaza alapkőletételi ünnepségén a XI. kerületi Etele úton 2018. november 7-én.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A Futureal-csoport fejlesztésében megvalósuló, bruttó 137 000 m2-es bevásárlóközpontban 180 üzlet kap majd helyet.

Az épülő Etele Plaza az alapkőletételi ünnepség napján a XI. kerületi Etele úton 2018. november 7-én.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Lesznek benne divatüzletek, élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyerekjátszóház és egyéb szolgáltatások. A parkolóhelyet közel 1300 férőhelyesre tervezik.

A XI. kerületi Etele úton felépülő Etele Plaza makettje az alapkőletételi ünnepség napján, 2018. november 7-én.Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.