Felejtsd el örökre a mágnestáblát, az üvöltöző segédedzőnél nincs jobb sportelemző a világon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Akik követik a munkásságomat, tudják, hogy sok más hülyeség mellett megveszekedetten rajongok az amerikai egyetemi fociért. Őszintén, nem is értem, hogy akit egy kicsit is érdekel a sport, hogy nem érdeklődhet egy olyan bajnokság iránt, aminek az első osztályában 130 (százharminc!!!) csapat játszik, és mivel ennyi csapat nyilván nem játszhat egymással, a 12 meccsből álló alapszakasz után lényegében szavazással döntik el, hogy melyik négy játsszon a rájátszásban a bajnokságért. Képzelhetik, hogy önmagában már ez mekkora buli, főleg, ha nem azzal a csapattal babrálnak ki a szavazók, akinek szurkolsz, hanem mondjuk a legnagyobb riválissal!

Az amerikai egyetemi fociban a legeslegjobb a hihetetlen méretű ökoszisztéma, ami köré épül. A Youtube-on százával találni önjelölt elemzőket. Közülük ajánlanék egyet így péntek éjszakára. Coach B aka John Doe, az unofficial assistant coaches fele még csak karrierje elején jár, igazából az idei szezonban lett aktív, de egyből a kedvencemmé is vált. Az egy dolog, hogy elképesztően sokat tud erről a sportról, de igazán újat a stílusával hozott ebbe a műfajba, kedvenc fordulatai kezdenek szállóigévé válni az alabamai szurkolók között.

Everybody eat!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.