Felejtsd el örökre a mágnestáblát, az üvöltöző segédedzőnél nincs jobb sportelemző a világon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Akik követik a munkásságomat, tudják, hogy sok más hülyeség mellett megveszekedetten rajongok az amerikai egyetemi fociért. Őszintén, nem is értem, hogy akit egy kicsit is érdekel a sport, hogy nem érdeklődhet egy olyan bajnokság iránt, aminek az első osztályában 130 (százharminc!!!) csapat játszik, és mivel ennyi csapat nyilván nem játszhat egymással, a 12 meccsből álló alapszakasz után lényegében szavazással döntik el, hogy melyik négy játsszon a rájátszásban a bajnokságért. Képzelhetik, hogy önmagában már ez mekkora buli, főleg, ha nem azzal a csapattal babrálnak ki a szavazók, akinek szurkolsz, hanem mondjuk a legnagyobb riválissal!

Az amerikai egyetemi fociban a legeslegjobb a hihetetlen méretű ökoszisztéma, ami köré épül. A Youtube-on százával találni önjelölt elemzőket. Közülük ajánlanék egyet így péntek éjszakára. Coach B aka John Doe, az unofficial assistant coaches fele még csak karrierje elején jár, igazából az idei szezonban lett aktív, de egyből a kedvencemmé is vált. Az egy dolog, hogy elképesztően sokat tud erről a sportról, de igazán újat a stílusával hozott ebbe a műfajba, kedvenc fordulatai kezdenek szállóigévé válni az alabamai szurkolók között.

Everybody eat!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.