Felejtsd el örökre a mágnestáblát, az üvöltöző segédedzőnél nincs jobb sportelemző a világon

Akik követik a munkásságomat, tudják, hogy sok más hülyeség mellett megveszekedetten rajongok az amerikai egyetemi fociért. Őszintén, nem is értem, hogy akit egy kicsit is érdekel a sport, hogy nem érdeklődhet egy olyan bajnokság iránt, aminek az első osztályában 130 (százharminc!!!) csapat játszik, és mivel ennyi csapat nyilván nem játszhat egymással, a 12 meccsből álló alapszakasz után lényegében szavazással döntik el, hogy melyik négy játsszon a rájátszásban a bajnokságért. Képzelhetik, hogy önmagában már ez mekkora buli, főleg, ha nem azzal a csapattal babrálnak ki a szavazók, akinek szurkolsz, hanem mondjuk a legnagyobb riválissal!

Az amerikai egyetemi fociban a legeslegjobb a hihetetlen méretű ökoszisztéma, ami köré épül. A Youtube-on százával találni önjelölt elemzőket. Közülük ajánlanék egyet így péntek éjszakára. Coach B aka John Doe, az unofficial assistant coaches fele még csak karrierje elején jár, igazából az idei szezonban lett aktív, de egyből a kedvencemmé is vált. Az egy dolog, hogy elképesztően sokat tud erről a sportról, de igazán újat a stílusával hozott ebbe a műfajba, kedvenc fordulatai kezdenek szállóigévé válni az alabamai szurkolók között.

Everybody eat!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.