Snoop Dogg elment Washingtonba, és elszívott egy spanglit a Fehér Ház előtt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Snoop Dogg feltöltött egy videót az Instagramra, amin arról beszél, hogy elmenne a Fehér Házhoz, és gengszterkedne ott egy kicsit, és ha összejön a 20 ezer lájk a videón, meg is teszi.”

Össze is jöttek a lájkok, így egy következő videóban már autóval tartott a Fehér Ház felé.

Aztán az elnöki rezidenciával szemben rágyújtott egy spanglira.

A videón arról beszélt a követőinek, hogy míg ők szavaznak (a félidei választáson) és más hasonló marhaságokat csinálnak, addig ő bizony kinn ül a Fehér Házzal szemben és szív. „Nigga, fuck the president” - tette hozzá. 

A marihuána egyébként Washingtonban legális. (Consequence of Sound)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.