Megszólalt a gyerekét a labda elé taszító apa, azt mondta, nem tudta megállni, hogy ne avatkozzon közbe

A wales-i Aberystwyth-ban éppen két helyi gyerekcsapat játszott egymással futballmérkőzést, amikor szokatlan dolog történt:

a hatéves kapus apja, egyszerűen belökte a bénázó fiát a labda elé, hogy ne legyen gól.

Az esetről videó is készült, amely keresztülszáguldott a neten:

Az apát, Phil Hatfield-et megszólaltatta a BBC is. A férfi azt mondta, a meccs korábbi szakaszában elég kevés időt töltött a labda térfelükön, ezért odaállt a kapu mellé, hogy segítsen koncentrálni a fiának, a hatéves Osiannak.

Ezzel azonban csak azt érte el, hogy a kisfiú inkább rá figyelt, mint a labdára, és ezért nem vette észre a kapuralövést. “Én csak megpróbáltam visszavezetni a helyére, és ő elesett” - mondta az apa, hozzátéve, hogy nem tudta megállni, hogy ne segítsen a fiának.

A csapat edzője azt mondta, ők csak nevettek a dolgon, a szülők is nevettek rajta, és a kapus srác is boldog volt. Az ellenfél pedig végül berúgta a gólt, miután a labda kipattant Osianról, így 2-2 lett a vége a találkozónak.

A wales-i futballszövetség már nem volt ennyire boldog, szerintük az apa megsértette a szabályokat, és közölték, hogy kérdőre vonják a klubot. Phil Hatfield pedig megígérte, hogy ezentúl csak a pálya mellől fog szurkolni. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.