Minden idők NBI-es közvetítése

Csak ínyenceknek, akik online nézik az M4-en a Kisvárda-Újpestet:

Akkora köd van, hogy úgy nézett ki, meccs sem lesz. Aztán 40 perces várakozás után a bíró úgy döntött, hogy pont jó lesz ez így, menjen a meccs. 

Íme a Kisvárda gólja a 32. percből:

Mozgóképen:

Az Újpest támadásba lendült a gól után:

Egyenlített az Újpest, ki más, mint explicit és implicit módon Novothny Soma.

Félidőben 1-1, mindjárt kezdődik a második rész:

Hoppá, vezet az Újpest:

Mezőnyjáték:

Egy újpesti helyzet:

Megvan a harmadik újpesti gól, Novothny duplázott, az M4 riportere szerint mintha megrajzolták volna a gyönyörű támadást:

Megint egy megrajzolt támadás az Újpesttől - mondja a riporter, és valóban, 1-4, Novothny a triplázása pillanatában:

Vége. Ebben a meccsbe belekötni nem lehetett. 


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.