A zsidó világhatalmat emlegető fideszes jelölt nyert a 16. kerületben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) politikusa, a Fidesz támogatását élvező Horváth Ádám a valasztas.hu eredményei szerint, 100 százalékos feldolgozottság mellett, 57 százalékos eredménnyel megnyerte a 16. kerületi, időközi egyéni választókerületi képviselőválasztást. A Magyar Hang szombaton írta meg, hogy Horváth Ádám másfél évvel ezelőtt arról értekezett Facebookon, hogy a szabadkőművesség a zsidókkal és a bolsevizmussal összeesküdve gyakorolja a világhatalmat. A cikk megjelenése után törölte megjegyzését.

A kerületben azért kellett időközi választást kiírni, mert július 15-én elhunyt Horváth János, a 2. számú egyéni választókerület képviselője. A fideszes jelölt mellett indult még a Munkáspárt színeiben Koch János, és az ellenzéki pártok támogatását élvező, momentumos Kóczán Károly, aki 36 százalékos ereményt ért el. Az utolsó pillanatban, október 5-én még újabb jelöltet vettek nyilvántartásba, Schaffer Viktort, akit saját civil szervezete, a Civil 16 jelölt, és aki egyébként a 16. kerületi önkormányzat alkalmazásában áll, közterület-felügyelőként dolgozik. Róla itt írtunk bővebben. A választásra jogosult polgárok 30 százaléka vett részt a szavazáson.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.