A zsidó világhatalmat emlegető fideszes jelölt nyert a 16. kerületben

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) politikusa, a Fidesz támogatását élvező Horváth Ádám a valasztas.hu eredményei szerint, 100 százalékos feldolgozottság mellett, 57 százalékos eredménnyel megnyerte a 16. kerületi, időközi egyéni választókerületi képviselőválasztást. A Magyar Hang szombaton írta meg, hogy Horváth Ádám másfél évvel ezelőtt arról értekezett Facebookon, hogy a szabadkőművesség a zsidókkal és a bolsevizmussal összeesküdve gyakorolja a világhatalmat. A cikk megjelenése után törölte megjegyzését.

A kerületben azért kellett időközi választást kiírni, mert július 15-én elhunyt Horváth János, a 2. számú egyéni választókerület képviselője. A fideszes jelölt mellett indult még a Munkáspárt színeiben Koch János, és az ellenzéki pártok támogatását élvező, momentumos Kóczán Károly, aki 36 százalékos ereményt ért el. Az utolsó pillanatban, október 5-én még újabb jelöltet vettek nyilvántartásba, Schaffer Viktort, akit saját civil szervezete, a Civil 16 jelölt, és aki egyébként a 16. kerületi önkormányzat alkalmazásában áll, közterület-felügyelőként dolgozik. Róla itt írtunk bővebben. A választásra jogosult polgárok 30 százaléka vett részt a szavazáson.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.