Összeverte az autóst a harcias biciklista

Véget ért a nyomozás, így bíróságon folytatódik annak a 24 éves, vérmes bringásnak az ügye, aki egy közlekedési konfliktus miatt még augusztusban agyba-főbe vert egy autóst Makón.

A biciklista nagyjából egyszerre érkezett egy körforgalomhoz egy autóssal, ahol úgy érezte, hogy utóbbi nem adta meg neki a szerinte kijártó elsőbbséget. Ezért lepattant a bringáról, odament a kocsihoz, kinyitotta az ajtaját majd gyalázni kezdte a sofőrt. Az visszavágott, emberünk erre ököllel többször megütötte, majd a kocsijába is belerúgott.

Ahhoz képest, hogy rövid, laza, városon belüli tekerésnek indult, garázdaság, könnyű testi sértés, valamint rongálás lett a vége.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.