Összeverte az autóst a harcias biciklista

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Véget ért a nyomozás, így bíróságon folytatódik annak a 24 éves, vérmes bringásnak az ügye, aki egy közlekedési konfliktus miatt még augusztusban agyba-főbe vert egy autóst Makón.

A biciklista nagyjából egyszerre érkezett egy körforgalomhoz egy autóssal, ahol úgy érezte, hogy utóbbi nem adta meg neki a szerinte kijártó elsőbbséget. Ezért lepattant a bringáról, odament a kocsihoz, kinyitotta az ajtaját majd gyalázni kezdte a sofőrt. Az visszavágott, emberünk erre ököllel többször megütötte, majd a kocsijába is belerúgott.

Ahhoz képest, hogy rövid, laza, városon belüli tekerésnek indult, garázdaság, könnyű testi sértés, valamint rongálás lett a vége.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.