Pia és drog miatt ölték meg 70 késszúrással a budapesti férfit

Lezárták a nyomozást és az ügyészségnek továbbították az iratokat a rendőrök annak a 32 éves budapesti férfinak az ügyében, aki bevallotta, hogy ő ölte meg és ásta el egy ismerősét a XI. kerületben.

A rendőrök tavaly szeptemberben, kutya segítségével találták meg egy 24 éves, korábban eltűnt budapesti férfi döbbentesen összekaszabolt holttestét a XI. kerület egyik fás-bokros részén elásva. Négy nappal később pedig már el is fogták a lakásán a 32 éves V. Zsoltot.

A fickó bevallotta, hogy közös alkoholizálás és drogozás után összeveszett az ismerősével, akit halálra szúrkált, majd a holttestét egy táskába rejtette, aztán elásta. 

A rendőrségi videón jól látható, hogy a gyanúsított milyen szép eredményeket ért el két olyan klasszikus hobbiban is, mint az italosüveg- és a -dobozgyűjtés:Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.