Elérte 444. győzelmét a 444-esek által gründolt klán a Clash of Clansban

Egykor a szerkesztőségünk egész jelentős hányada pazarolta szabadidejét a finn Supercell első csúcstermékével, a mobiljátékok piacán taroló Clash of Clansszal. Lelkesedésünkre jellemző, hogy még klánt is alapítottunk 444 Streampunks néven. Ebből nőtt ki idővel a 444 Academy, amely már nemzetközi szinten is elismert klán volt, de immár idővel kistestvérré szelidült alapklánunknak sincs miért szégyenkeznie:

a srácok megszerezték a klán történetének 444. győzelmét, ráadásul egy top amerikai klán ellen!

Ezzel a győzelemmel a magyar örökranglistán is a 12. helyen áll már a csapat. Innen is gratulálunk Szupertehénnek és a többieknek, hogy ilyen szépen gondozzák a klánt, amit azért kicsit még mindig a magunkénak érzünk!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.